Lithium batterier er langsigtet den mest økonomiske og komfortable løsning. LiFePo4 (Lithium iron phosphate)  batterier har en levetid på over 5000 cyklusser, dette svare til 17 – 30 års levetid.  Eller ca. 10 gange så lang tid som et blysyre batteri. Et lithium batteri vejer kun ca. 1/4 del af, hvad et gel / blysyre batteri vejer, i forhold til brugbar kapacitet. Dertil er lithium batteriet udstyret med en elektronisk styring kaldet en BMS (battery management system), som blandt andet sørger for, at batteriet aldrig overoplades eller aflades for meget.
Alle vores lithium batterier leveres med første klasses LiFePo4 celler og med indbygget smart BMS, som holder styr på batteriet samt gør det er muligt at se batteriets status på en app. Da lithiumbatterier ikke tåler ladning i frost tillader BMS’ens low temperature cut of-funktion, at batteriet kan bruges men ikke oplades.
Blysyre batterier tåler opladning ved frost, men de kan næsten ikke tage imod strømmen når temperaturen er lav og kapaciteten falder. Derfor vurdere vi, at selv i koldere temperature vinder LiFePo4 over blysyre batteriet.
12V 110Ah Lithium (Lifepo4)
Pris  Udsolgt spørg for alternativ!
Se mere
24V 110Ah Lithium (Lifepo4)
Pris  6999,-
Se mere